Recensies

14-10-2021

Regina

Na lang zoeken een geweldige vakkundige beautican gevonden.

Ook mijn wenkies zijn amazing!

Thank you.

13-07-2021

Irma

Totaal ontevreden met mijn te snel verouderde huid kwam ik voor een intake bij Anita. Ondertussen, 4 maanden verder, is het al een hele metamorfose. Mijn huid is strakker en ziet er gezond uit. Anita maakt behandelingen voor mij op maat en met de producten van Ekseption om thuis te gebruiken voel ik mij helemaal blij.....Aanrader!!!

05-07-2021

Petra

Mijn wenkbrauwen en wimpers zijn weer prachtig gekleurd!
Zoals altijd heerlijk relaxed en ontspannen bij Anita.

20-05-2021

Sylvia

Ik ben ontzettend blij met de Bindweefselmassage, de extra peeling en hoofdhuidmassage was een welkom kado van Anita. Goed huidadvies en de producten die ik thuis kan gebruiken voelen perfect aan op mijn huid. Ik heb mij volgende afspraak alvast gemaakt!

03-04-2021

Jonne

Toen ik een afspraak had bij Anita waren haar vorige afspraken zo uitgelopen dat ik ruim 3 kwartier heb moeten wachten tot ik aan de beurt was. Ik kreeg te horen dat ze vergeten was dat ik op haar wachtte maar ik heb geen excuses gehad. De behandeling die ik kreeg voelde gehaast alsof ze eerder klaar wilde zijn. Ik ga niet meer terug.

21-10-2020

Henny Hermes

Anita is een vakvrouw met eerlijke adviezen.
Warme ontvangst en ze neemt de tijd voor je. Ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit.

Schrijf reactie

Beoordeel

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”