Pedicure

Veel mensen beseffen vaak niet hoe belangrijk onze voeten zijn. Terwijl onze voeten toch de basis zijn waar wij op staan in ons leven. De hoeveelheid kilometers die we maken per dag, week, maand en per jaar, is meer dan de meeste mensen zich beseffen. Daarom is het zo belangrijk om de voeten meer aandacht te geven.
Eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels verdwijnen niet vanzelf en hebben een professionele behandeling nodig.
Bij de 1e behandeling wordt je lichamelijke conditie, medicatie en andere eventueel aanwezige klachten besproken. Op deze manier kan de juiste pedicurebehandeling worden ingezet en de oorzaak van je "voetprobleem" worden vastgesteld. Als een regelmatig bezoek/ behandeling nodig is kun je een strippenkaart aanschaffen, dit is voordeliger. Ook als je moeite hebt met het knippen van je teennagels kun je een afspraak maken voor 15 minuten.
Teennagel reconstructie. Heb je last van schimmelnagels ook wel kalknagel genoemd of heb je een nagelbeschadiging of nagelverkleuring? Of wil je gewoon super mooie teennagels hebben?  Door het aanbrengen van NCM Sculpture Clear gel kunnen deze problemen verholpen worden, zodat je ook weer mooie teennagels kunt hebben. Door de transparantie van de Sculpture Clear Gel kan de mycose (kalk- schimmelnagel) gecontroleerd en behandeld blijven. Eventueel kan er nog Breathable lak gebruikt worden als de mycose of verkleuring onzichtbaar moet zijn.

Ook NCM Sculpture Pink Gel in combinatie met French Pedicure is een optie. Door de pink gel ziet je nagel er natuurlijk uit maar elke oneffenheid wordt hierdoor onzichtbaar. Dit kan zowel met als zonder French pedicure. Je zult verbaasd staan van het resultaat!

 

👉Zeker ook heel geschikt voor de mannenvoet!👈

 

Wil jij ook deze zomer je voeten NIET niet meer verstoppen en je leuke slippers aan, maak dan snel je afspraak online.

 

De prijzen vindt je op: PRIJSLIJST. Wil je een afspraak maken klik links op de pagina op MAAK AFSPRAAK.