Pedicure

Veel mensen beseffen vaak niet hoe belangrijk onze voeten zijn. Terwijl onze voeten toch de basis zijn waar wij op staan in ons leven. De hoeveelheid kilometers die we maken per dag, week, maand en per jaar, is meer dan de meeste mensen zich beseffen. Daarom is het zo belangrijk om de voeten meer aandacht te geven.
Eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels verdwijnen niet vanzelf en hebben een professionele behandeling nodig.
Bij de 1e behandeling wordt je lichamelijke conditie, medicatie en andere eventueel aanwezige klachten besproken. Op deze manier kan de juiste pedicurebehandeling worden ingezet en de oorzaak van je "voetprobleem" worden vastgesteld. Als een regelmatig bezoek/ behandeling nodig is kun je een strippenkaart aanschaffen, dit is voordeliger. Ook als je moeite hebt met het knippen van je teennagels kun je een afspraak maken voor 15 minuten.
De prijzen vindt je op: PRIJSLIJST. Wil je een afspraak maken klik links op de pagina op MAAK AFSPRAAK.

Manicure

In de salon werken we zoveel mogelijk met natuurlijke producten, ook tijdens de manicure treatments. Gezonde nagels zijn vaak mooie nagels.

 

Wat het unieke is van Orly Breathable?
* 50% minder chemische stoffen = gezonderen nagels
* Breathable = zuurstofdoorlatend = sluit de nagel niet af
* Vegan, dierproefvrij
* Long lasting & direct droog
* Ruime keuze aan natuurlijke, trendy hand-, nagelverzorging & lakken

 

Manicure zonder lakken     20 min    € 20,-

Manicure incl. lakken          30 min    € 29,95

Manicure VIP (uitgebreide handverzorging) incl. lakken   45 min.  €  39,50