Wie ik ben


“Ouder worden is onvermijdelijk maar met de juiste behandelingen, de juiste producten en gezonde/aangepaste leefwijze kan ook uw huid in topconditie blijven! “

 

 "Ik ben Anita van Schaik. Met ruime ervaring in de zorg en dienstverlenende sector ben ik in 2000 begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Aansluitend heb ik mij gespecialiseerd in diverse huidverbeterende behandelingen met betrekking tot: anti-aging, acné, littekens, pigmentatie, overbeharing en als pedicure. Ieder jaar volg ik bijscholingen en cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en doe dit met heel veel passie!"

 

In mijn salon werk ik voornamelijk met natuurlijke & huidverbeterende producten van eKSeption, hun medische peels en aanverwante behandelingen.

Mijn visie is: behandel je huid met natuurlijke huideigen & biologische producten en zet de huid zelf aan het werk om het zelf herstellend vermogen te activeren. Dit leid vaak tot het mooiste resultaat en zal langer zichtbaar zijn!

 

Iedere behandeling of huidverbeterende kuur begint met een uitgebreid intake gesprek en bespreken we samen uw wensen en hoe we dit kunnen bereiken. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Het is vaak niet alleen de buitenkant, maar ook de "inner-beauty" en uw lifestyle spelen hierbij een belangrijke rol.

Wilt u weten wat een behandeling bij uw huid doet? Maak dan snel een afspraak met mij en ervaar het zelf!

 

Ik werk volgens de HAM-code (hygiëne code) van de ANBOS & PROvoet.

 

Van harte welkom bij Feel Beautiful by An!

 

Lieve groet,

 Anita van Schaik