Meso Touch & Micro Needling...


Voordat er een cosmedische behandeling op huidverbetering plaats vind doen we een uitgebreid intakegesprek. Je wensen worden besproken en je vult een intakeformulier in waarin o.a. ook een beeld word gevormd van je gezondheid en leefwijze. Daarna word een huidanalyse en een behandelplan gemaakt. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen.

Meestal volgt een week daarna je 1e behandeling, in deze week is het belangrijk om de huidadviezen op te volgen, zodat de effecten en veiligheid van de behandeling zo optimaal mogelijk zijn.

 

Meso Touch Skintherapie

Binnen de lijn van EKSEPTION is het mogelijk om het onderste uit de kan te halen door in het onderste van de huid de juiste werkstoffen af te leveren. Mesotherapie is al sinds 1920 (toen op nog spartaanse wijze) de beste manier om werkstoffen op de juiste plek af te leveren. 
Naast de mogelijkheid om de cocktails te gebruiken met de dermaroller of dermapen zijn er nog 2 unieke methodes: met de Easy Touch Meso (0,5 mm met gecontroleerde afgifte, zeer eenvoudig en veilig in gebruik) en met het Multi Meso Device

 

De Meso Touch is een handig High Tech "stampertje" met minuscuul fijne naaldjes. Deze gaan 0.5 mm je huid in en laten daar een vloeistof achter met hyalluronzuur, vitamines en andere werkstoffen die jouw huid nodig heeft bv: overpigmentatie, anti-aging, onzuivere huid, vochtarme huid, wallen onder de ogen etc..

Kortom: door de fijne naaldjes wordt de collageenaanmaak gestimuleerd en de werkstoffen uit de (steriele) ampul gaan je "huidprobleem" te lijf. Na de behandeling is de huid lichtrood, dit trekt snel weer weg en je kunt gewoon weer verder met je dagelijkse aktiviteiten.

 

Het is geschikt voor het hele gezicht of plaatselijk: oogcontour of bv pigmentvlekken op het voorhoofd of decolleté.

NATUURLIJK,VEILIG, PIJNLOOS & DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT!

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend huidadvies. Een intakegesprek boek je eenvoudig online.

 

Micro Needling / Dermaroller / Dermapen

De dermaroller of dermapen is ontworpen om huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens en hyperpigmentatie te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om je huid dikker/ voller te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat je huid nodig heeft om rimpels en littekens te wissen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller je ook met het beter gebruiken van je huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt serum en actieve ingrediënten te absorberen tot diep in de huid.

 

De dermaroller en/of dermapen kan ook ingezet worden bij Acné, Rosacea, Hyperpigmentatie, Littekens. acnélittekens, rimpels bij de bovenlip ect....

 

Voor prijzen zie PRIJSLIJST

 

Wilt u weten wat voor u de beste behandeling is? Maak online een afspraak voor een gratis intake gesprek!