Meso therapie in Amsterdam-Oost

Anti-aging Mesotherapie of Mesolift is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Schoonheidssalon Feel Beautiful By An is gespecialiseerd in Meso Therapie en helpt u graag in haar salon in Amsterdam-Oost.

Meso therapie  -  Meso Shooter Eyes

 

Mesotherapie is al sinds 1920 (toen op nog spartaanse wijze) de beste manier om werkstoffen op de juiste plek af te leveren.
Naast de mogelijkheid om de cocktails te gebruiken met de dermaroller of dermapen zijn er nog 2 unieke methodes: met de Easy Touch Meso (0,5 mm met gecontroleerde afgifte, zeer eenvoudig en veilig in gebruik) en met het Meso Shooter.

 

De Meso Shooter is een handig High Tech “stampertje” met minuscuul fijne naaldjes. Deze gaan 0.5 mm je huid in en laten daar een vloeistof achter met hyalluronzuur, vitamines en andere werkstoffen die jouw huid nodig heeft bv: overpigmentatie, anti-aging, onzuivere huid, vochtarme huid, wallen onder de ogen etc.. 

Om uw huid binnen 10 dagen serieus te laten revitaliseren dienen we een  Skinbooster cocktail van 63 actieve werkstoffen toe die de huid -blijkbaar- tekort komt waardoor veroudering (te) zichtbaar werd. Een rijke boost aan vitamines, hyaluron, mineralen & anti-oxidanten!

 

Kortom: door de fijne naaldjes wordt de collageenaanmaak gestimuleerd en de werkstoffen uit de (steriele) ampul gaan je “huidprobleem” te lijf. Na de behandeling is de huid lichtrood, dit trekt snel weer weg en je kunt gewoon weer verder met je dagelijkse activiteiten. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te halen.

Het is geschikt voor het hele gezicht of plaatselijk: oogcontour of bv pigmentvlekken op het voorhoofd of decolleté.

 

Ultime-Eyes Meso Therapie

ULTIM - EYES is een complete mesotherapie behandeling om een stevige en stralende oogcontour te behouden. De oogcontour is een gevoelig en problematisch gebied, het gebruik van deze oog mesotherapie helpt bij het behandelen en voorkomen van alle zorgen voor dit gevoelige gebied in één product: oogzakken, donkere kringen, rimpels, slapheid en droogheid.
 
Peptiden en hyaluronzuur versterken de stevigheid, verhogen het vochtgehalte en verminderen rimpels. Acetyl-tetrapeptide-5-peptide bestrijdt oedeem-vormende mechanismen en vertoont een decongestief effect, waardoor de elasticiteit en de gladheid van de huid worden verbeterd. Cafeïne activeert de eliminatie van vloeistoffen en van bloed afkomstige pigmenten die verantwoordelijk zijn voor donkere cirkelkleuring, het werkt ook om lokale ontsteking te verminderen. Organisch silicium en vitamine C herstellen de huidmatrix om de huid steviger te maken.

Een unieke behandeling om een mooie, verlichte, strakkere oogcontour te bereiken in combinatie met de ULTIM EYES serum/dagcreme van EKSEPTION.

Een behandeling Utime Eyes Meso Therapie kost € 75,-

 

NATUURLIJK,VEILIG, PIJNLOOS & DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”