Chemische Peeling Amsterdam-Oost

Schoonheidssalon Feel BeautifulBy An is gespecialiseerd in chemische peeling. Schoonheidsspecialiste Anita helpt u graag in haar schoonheidssalon in Amsterdam-Oost

Met Chemische Peelings denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Ekseption zijn op natuurlijke en biologische basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. Ze zijn er 11 soorten, van lichte softpeeling tot een prachtige anti-ageing blend.  Deze peelings verwijderen niet alleen een laagje dode huidcellen maar ieder peeling bevat  werkstoffen om een “huid-probleem” op te lossen.

 

Met onze nieuwste generatie peelings voor een mooie huid heb je een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties.

 

Chemische peelings zijn er voor lichte tot zware acne, pigmentvlekken, diepere rimpels, vale of doffe huid, rosacea of gewoon voor een mooie boost of dieptereiniging omdat u iets speciaals wilt laten doen.

 

Het oppervlak wordt gladder, de celvernieuwing verbetert en u zult binnen een paar dagen al tevreden zijn over de verbeterde conditie en uitstraling van je huid.
Rimpels worden minder diep en de huidstructuur wordt aanzienlijk gladder. De huid voelt FRIS en ACTIEF aan na de behandeling.

 

Heeft u enkele pigmentvlekken waar u zich aan stoort? Met de Yellow peel kan ik ook alleen plaatselijke pigmentvlekken verwijderen.

 

PeelingVoor
Soft Touch peelOvergevoelige huid
Pure Skin peelAcné, rosacea en folliculitis
Water Infusion peelZeer vochtarme huid (dry,thirsty, flaky skin)
Ferulic Peptide peelEgaliseren van de huid
Lacto peelHyperkeratose, hydraterend, bij zeer verdikte huid.
Gluco peelAnti-aging, vergrote poriën, acné
Retin-oil peelPhoto-aging, anti-aging, keratolisch, collageen stimulerend
Age Less Peptide peelAnti aging, hydraterend & verminderen van rimpels
Age Less + Peptide peelAnti aging, sterk keratolisch
White-Up Peptide peelPhoto-aging, verminderen van pigmentatie en verminderen van rimpels
White-Up + Peptide peelAnti pigmentatie, sterk verminderen van rimpels

Met de chemische peelings werk ik in levels. Naar aanleiding van uw wensen en huidconditie ga ik de “peelings “ stapelen.

 

Bij een 1e chemische peeling begin ik meestal met Level 1 en daarna gaan we zo nodig naar een volgend Level.Dit hangt af van de gevoeligheid van uw huid.

 

  • Level 1   = lichte chemische peeling van 2 lagen
  • Level 2 – = medium, bestaat uit 3 of 4 lagen
  • Level 3    =  zeer intensief, meerdere lagen.

 

Iedere chemische peeling word afgesloten met een serum en vliesmasker gedrenkt in werkstoffen. Doordat de doorbloeding in de huid enorm geactiveerd word worden deze werkstoffen direct en dieper in de huid opgenomen. De resultaten zijn dan ook heel erg mooi!

 

 

Geadviseerd word om in het begin te starten met een kuur van 3 of 6 behandelingen en de geadviseerde producten voor thuisgebruik.

 

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak online en dan zie ik u binnenkort in mijn schoonheidssalon in Amsterdam-Oost.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”