Bindweefsel­massage – Cupping­massage Amsterdam

Voor het gezicht, hals & decolleté

 

Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

Cupping is een massage waarbij we gebruik maken van siliconen cups die ervoor zorgen dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met bindweefsel- en lymfedrainage technieken. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en verstrakking/lifting van de contouren.

 

Hoe werkt de cupping- bindweefselmassage voor het gezicht?

 

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd – vandaar de naam Passage Massage – en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

 

Hoe snel zie je resultaat na de bindweefselmassage voor het gezicht?

 

Al na één behandeling is het resultaat van de cupping-bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks één of twee cupping - bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld  zes behandelingen. We werken tijdens de behandeling met vitamine cocktails en collageen vliesmaskers, dit om de huid onder te dompelen in werkstoffen voor het beste resultaat!

Eén behandeling kost € 75,00 en een kuur van 5 behandelingen voor € 337,50

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”

Resultaat na één cupping massage.

Resultaat na één Cupping massage.