- JIJ & HIJ : GRATIS Gift voucher voor hem - 

 

 

Wat houd deze Carboxy - Cupping facial in?

 • Carboxytherapie is een unieke en zeer veilige  huidbehandeling waarbij gelijktijdig 3 effecten worden toegepast:

  1. Exfoliatie van de bovenste huidlaag.

  2. Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Het Bohr-effect. Het Bohr-effect is de werking van hemoglobine dat als de concentratie van kooldioxide in het bloed inkomen, de afgifte van zuurstof aan cellen opbouwen). De epidermis reageert op blootstelling aan kooldioxide alsof het stress is, en als reactie daarop verhoogt het de bloedcirculatie en stimuleert het de actieve productie van collageen, de belangrijkste bouwstof voor cellen.

  3.  Insluizen van hoog werkzame werkstoffen d.m.v. cuppings die tevens het bindweefsel aanzet tot meer collageen aanmaak.

 • Resultaat: 

  Geeft zuurstofvoorziening aan de huid

  Maakt de huid glad

  Verstrakt de huid

  Verwijdert huidonzuiverheden / verfijnt de poriën

  Geeft de huid intensieve hydratatie

ACTIE:

Maak jij een afspraak voor de Summer Deal "Carboxy detox & Cupping facial", dan ontvang je een Gift Voucher voor de Flash Facial boost (t.w.v. € 39,50) voor hem kado!

Van € 144,50    voor € 105,-

 

(Deze actie is geldig t/m 30 juni 2022, de voucher voor hem kan hij inwisselen t/m 31 augustus 2022, 1 Gift Voucher p.p. en niet inwisselbaar voor een tegoed.

Zodra het bedrag van de Summer Deal is voldaan dmv een betaalverzoek stuur ik de Gratis Gift Voucher naar u op, of u kunt het ophalen in de salon.)